Nyakpánt típusok

Vállalatunk hagyományos megoldások mellett egyedi nyakpántokat és kiegészítőket térítésmentesen tervez, költséghatékonyan gyárt és gyorsan szállít.

Nyakpánt típusok, variációk
Az alábbiakban részletesebben bemutatjuk a kategóriákat, hogy milyen lehetőségek és megoldások léteznek a nyakpántok, passtartók elkészítésére. Válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb nyakpánt megoldást!
CF – Shoelace nyakpántok – Könnyű és kényelmes  A shoelace, SL, vagy magyarul cipőfűző’ nyakpánt kényelmes, kedvező árú, kedvelt modell. Legfeljebb 1cm vastagságban készítjük ezt a magas kopásállóságú passtartót. A kreatív anyagot szublimációs eljárással tesszük a Shoelace nyakpántra. A passtartó könnyen gyártható és gyorsan szállítható, ideális megoldás SOS helyzetekben is, próbálja ki!

Termékek megtekintése

Kis ráfordítással óriási hozzáadott érték! A nyakpántok klasszikus és praktikus reklámeszközök, amelyeket számos kivitelben, anyagban és méretben kínálunk. A kiegészítők tárháza kifogyhatatlan, így a passtartó kis módosítással teljes mértékben hozzáigazítható az Ön üzenetéhez, tevékenységéhez. Így tökéletes kelléke rendezvényeknek, kiváló eszköze az üzleti ajándékozásnak. Keresse bizalommal a cegespasstarto.hu csapatát, ötleteljünk együtt, és találjunk ki olyan nyakpántot, amely minden szempontból megfelel igényeinek, és valamitől mégis egyedülálló a passtartók között. Ötleadónak ajánljuk figyelmébe a speciális alapanyagokat, azok kombinációját, a sajátos funkciókat, mint például fényvisszaverő, pendrive vagy éppen mobil- illetve borospohár tartó funkciót, esetleg Swarovski kövekkel díszített modellt. Ne feledje: nálunk az ötlet és a 3D látványterv térítésmentes!

Termékek megtekintése

Polyamid (Nylon) nyakpántok – Stílusos & tartós A nylon nyakpántok hasonlóan a polyester modellekhez kiváló eszközök, de alapanyaguk vékonyabb, fényesebb és tartósabb. A passtartó teljes felülete brandingelhető, a kreatív anyag teljes mértékben kitöltheti a felületet. Összetettebb logók, képek megjelenítésének is kiváló promóciós eszköze lehet a nylon alapú nyakpánt. A passtartó különös ismertetőjele az olajos csillogás. A térítésmentes látványterv mellett mintadarabokat is szívesen bemutatunk Önnek. Állunk rendelkezésére!

Termékek megtekintése

Polyester nyakpántok – Gyors & gazdaságos A legnépszerűbb nyakpánt típus, a ripsz szalag, azaz a polyester anyag, amely finoman bordázott, mégis könnyedén emblémázható, gyorsan elkészíthető, feliratokra tökéletes. A polyester passtartók a legtöbb esetben elegendőek adott marketing célra, hiszen egy szlogen, felirat, website, egyszerű design változatos színekben megjeleníthető. A polyester pass gazdaságos és tartós megoldás, ráadásul gyorsan kivitelezhető, remek kiegészítőkkel, egyedi funkciókkal is felruházható. Találjuk ki együtt az Önnek megfelelő modellt. Az ötlet és 3D látványterv nálunk térítésmentes!

Polyester nyakpánt szaténnal, nylonnal.

Polyester nyakpánt szaténnal vagy nylonnal – Fényes & selymes. A polyester nyakpántra varrt szatén vagy nylon felületen bármilyen kreatív anyag top minőségben megjeleníthető. Az anyag lágysága miatt kényelmes viselet, minden megrendelői igénynek eleget tesz ez a fényes és selymes passtartó, hiszen a szublimációs eljárással akár színátmenetes és részletek pontos megjelenítését igénylő kreatív anyag is elhelyezhető a nagy emblémázható felületen – akár mindkét oldalon. Ne feledje, az ötlet és látványterv Önnek nem kerül semmibe, keresse a cégespasstartó.hu csapatát bizalommal!

Polyester nyakpánt textillel.

Polyester nyakpánt textillel – Van benne anyag! Ez a kombinált passtartó rendkívül kedvelt, színvonalas, prémium típus. A passtartó szélesebb polyester alapjára varrt, finoman szőtt textilanyagot külön rögzítjuk, így azon jelenítjük meg a kreatív anyagot, amely akár hímzett is lehet. A kész nyakpánt tartalmas anyagának ellenére kényelmes viselet, élettartama az átlagos nyakpántokkal szemben jóval hosszabb. A térítésmentes látványterv ebben az esetben különösen hasznos lehet, hiszen a kombinált anyagokat jól szemlélteti és kézzelfoghatóvá teszi Önnek. Keresse bizalommal a cégespasstartó.hu design csapatát.

Termékek megtekintése

Szőtt nyakpántok – Igényes & tradicionális  A woven vagy Jacquard néven is ismert nyakpánttípusnál a polyester anyagba szőtt kreatív felület kiemelkedik a síkból, ettől válik izgalmassá ez a passtartó. A szövés miatt egy oldal brandingelhető, a másik oldalon a minta fordítottja látszik. A szőtt nyakpánt tartós modell, mert a felirat nem fakul, eredeti megjelenése később is megmarad.

Termékek megtekintése

Szublimált nyakpántok – Korlátlan & színes A szublimációs technika kitűnő nyomtatási eljárás, amellyel a végső nyomtatott felület teljesen homogén, élénk színű, a tinta kitapinthatattlan és eltávolíthatatlan, továbbá a nyakpántok esetében a nyomott felület ugyanolyan lágyesésű és fényű marad mint a nem nyomtatott részeken. Így a passtartón a színátmenetes kreatív felületek fotóminőségben jelenhetnek meg. Ez a modell ügyfeleink legkedveltebb passtartó típusa pontosan a korlátlan és prémium megjelenési lehetőségek miatt. Kétoldali brandingeléssel összetettebb képek, fényképek is megjeleníthetők, igazán egyedi ötletek is megvalósíthatók. Térítésmentes látványtervvel illusztráljuk elképzelését!

Termékek megtekintése

A nyakpántokhoz, passtartókhoz változatos kivitelben rendelhetők standard kiegészítők, mint például karabinerek, csipeszek, kártyatokok, kulcstartók, csattok vagy éppen teljesen egyedi funkciók eszközei, mint például a pendrive, borospohártartó, síbérlet tartó vagy akár a sörnyitó szerelék.

Karabiner, csipesz, mobiltartó, zárak, kioldók.

A nyakpántok kiegészítői között megtaláljuk a különböző anyagú, méretű, formájú karabinereket és csipeszeket. A mobiltartók, a puha és kemény műanyagból, esetleg fémből készült névkártya tartók mellett tollzárakat, tokkzárakat, gyorskioldókat és biztonsági rögzítőket a nyakpántokkal együtt kínáljuk, külön nem forgalmazzuk.

PVC feltét, névtábla, varrásvédő fémlap, sörnyitó, fluoreszkáló és fényvisszaverő felületek.

Ezek a kiegészítők növelik a passtartók értékét, hiszen még inkább hozzá igazíthatók a konkrét felhasználáshoz. Példaként említhető a biztonságos közlekedéshez kapcsolható, fényvisszaverő felülettel ellátott nyakpánt, vagy éppen söripari promóciók esetében releváns sörnyitós modell. Egyedi elvárásoknak is igyekszünk eleget tenni, forduljon hozzánk bizalommal!

Termékek megtekintése

Vállalatunk hagyományos megoldások mellett egyedi nyakpántokat és kiegészítőket térítésmentesen tervez, költséghatékonyan gyárt és gyorsan szállít.

videómarketing
facebook lehetőségek
online ügynökség
Hírdetés